Гра стрілялка: Повітряний бій у Великій війні

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Повітряний бій у Великій війні
    Оцінка: 246 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Повітряні бої вважаються самими непередбачуваними і небезпечними серед усіх видів ведення бою, адже військові льотчики піддаються не тільки небезпеці бути підстреленими, але і ризику допустити фатальну помилку при виконанні якогось серйозного фінти в небі.

    В цей раз тобі доведеться сісти в кабіну військового аероплана і показати ворогові, де раки зимують. Два літака протиборчих армій зустрінуться в небі, і живим з цієї битви вийде тільки один. Керуй стрілами вгору і вниз, щоб ухилятися від ворожого вогню. Роби мертву петлю " у повітрі, або виконуй захоплююче дух круте піке, але не забувай отямитися, коли сближаешься з землею. Досвідчені пілоти можуть вивернути літак на мінімальній відстані від землі, але новачкові для виконання такого фінту потрібно серйозно потренуватися.

    У першому раунді тобі належить битися одним літаком-противником, який буде слідувати за тобою по п'ятах і проводити регулярні обстріли, а вже у другому раунді ти постанеш перед більш складною місією – доведеться знищити відразу дві машини противника. До речі, починаючи з третього рівня, завдання стане ще складніше, адже обстріл почнуть вестися ще і з землі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам