Гра стрілялка: Складальник

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Складальник
    Оцінка: 243 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    «Жахливі злі створення знову повстали...» –саме такими словами починається гра Колектор 2. Однак існує герой, який може врятувати всю планету від їх навали. І цим героєм безсумнівно, можеш стати саме ти.

    Чудова графіка і атмосфера таємничості – ось, що обіцяє тобі ця гра. Моторошна атмосфера гри подарує тобі сплеск адреналіну і можливість добряче полоскотати собі нерви.

    Ти опинишся в колекторах, заповнених жахливими створіннями, які раз у раз норовлять спробувати на зуб твою плоть. Але не переживай, комплект зброї, яким оснащений герой допоможуть тобі захиститися, а твоя вправність і сміливість дасть можливість очистити підземелля від жахливих створінь, існування яких порядком набридло жителів усього міста.

    Ти повинен пам'ятати про те, що тварини люблять нападати зграями, тільки швидка реакція і швидкість пересування допоможуть тобі вчасно без фатальних наслідків відбити атаку. Подорожуй темними переходами, освітлюючи собі шлях вбудованим на гвинтівці потужним ліхтарем і стань справжнім героєм, якому так відчайдушно потребує місто.

    Справді відмінна графіка і атмосфера допоможуть тобі відчути себе справжнім учасником подій і відчути, як це виживати в таких жахливих умовах в страху і постійної боротьби за власне життя та благополуччя міста.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам