Гра Супермен: Бокс Пазл!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен: Бокс Пазл!
    Оцінка: 387 очок, Голосів: 102

    Опис Гри:

    Пазл, являє собою складану картинку, мозаїку. Ця складна картинка - захоплююча гра-головоломка, в якій вам необхідно скласти мозаїку з дуже великої кількості різних форм фрагментів малюнка.

    Хто ж сильніше наших героїв - Супермен чи все ж таки Мухаммад Алі? Погодьтесь, що це дуже складне питання! Нехай вони самі вирішать і розберуться, а ви можете подивитися результат у нашій грі "Супермен: Бокс Пазл".

    В нашій грі наданий вам пазл збирається дуже легко, адже підказка весь час буде знаходитись на екрані, потрібно лише за допомогою мишки піднести елемент пазлу до необхідного фрагменту нашої картинки і цей шматочок сам закріпитися на потрібному місці! І коли елемент вже буде встановлений на потрібне місце ви можете витягти на екран наступний шматочок мозаїки з допомогою червоної кнопки, яка розміщується в лівому нижньому куті екрану.

    Погодьтесь що все дуже просто і досить цікаво. Крім цього, граючи в нашу гру "Супермен: Бокс Пазл" ви можете розвивати ваше логічне мислення і вашу пам'ять, і все це в дуже цікавому процесі складания пазла з популярним супергероєм Суперменом. Адже, на думку психологів, збирання пазлів відмінно сприяє розвитку образного й логічного мислення, сприйняття і цілого ряду інших необхідних у нашому житті функцій мозку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам