Гра Сутінки: Кращий Поцілунок

    Ігри » Ігри Сутінки » Гра Сутінки: Кращий Поцілунок

    Опис Гри:

    Гра Сутінки Поцелей в Затемнення розповідає як раз той момент саги, коли головна героїня ніяк не може розібратися у своїх почуттях. Кого вибрати – Едварда або ж Джейкоба? Як не помилитися у виборі, адже обидва хлопці так гарні? Щоб не прогадати, Белла вирішується на підступний план, у здійсненні якого ти приймеш безпосередню участь.

    Отже, сьогодні Белла відправляється на побачення, а точніше – на кілька побачень з обома хлопцями. Дівчина продумала все заздалегідь, призначивши зустрічі на різний час, щоб не сталося перетину, і хлопці не розгадали її задум. Спочатку Белла відправляється на зустріч з вампіром – Едвардом, а потім і з перевертнем Джейкобом.

    Як ти розумієш, сюжет розгортатиметься навколо цього любовного трикутника. Але суть від цього не змінюється – потрібно виконувати одне-єдине завдання, пов'язане з приємним проведенням часу Белли і хлопців. Отже, з ким би не була зараз дівчина, тобі потрібно уважно стежити за тим, щоб ніхто їм не заважав. Як тільки ти побачиш сторонньої людини (або будь-яке інше істота) на горизонті, відразу ж попереджай про це Едварда або Джейкоба. Зробити це можна за рахунок кліка мишки по одному з хлопців. Тоді вони будуть в курсі, що хтось намагається перешкодити їх зустрічі, і зможуть прийняти відповідні заходи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам