Гра Танки 3: Крутий бій!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Танки 3: Крутий бій!!
    Оцінка: 2932 очок, Голосів: 660

    Опис Гри:

    Самі запеклі бої відбуваються в самому тилу ворога! Доведи це, прорвавши оточення в грі Танки 3: Крутий бій. Це третя гра легендарної аркади танки, написаної на основі танчики денді. Від класичної версії ці танкові аркади відрізняються крутою графікою і розширеними функціями, які сподобаються всім затятим танкістам.

    Справжні герої ніколи не здаються, навіть якщо виявилися повністю оточені ворогами. Звичайно, легко розмірковувати про героїзм, перебуваючи на своїй території, та ще й у великій компанії союзників. Але навряд чи в тебе залишиться час і бажання пофілософствувати, коли ти один на один з ворогом. Вияви свої кращі якості сміливого воїна і покажи на ворожих гарнізонах, де раки зимують!

    Тебе чекає наступ з усіх боків: стрілецькі висотки, гранатомети, бтр і навіть піші солдати! На щастя, в тебе є кілька опцій, наприклад, вибір зброї, яким тобі необхідно навчитись користуватись з однаковою успішністю. І будь пильним: навіть коли тобі здасться, що ти позбувся всіх ворогів, тебе вже будуть атакувати з іншого боку!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам