Гра Танки: Протриматися 7 днів!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Танки: Протриматися 7 днів!!
    Оцінка: 2046 очок, Голосів: 478

    Опис Гри:

    Це супербитва на виживання у небезпечних бойових умовах - гра Танки: Протриматися 7 днів! З перших секунд гри ти відразу потрапляєш в гарячу точку на полі бою. Навколо пустельна місцевість, де немає нічого, крім постійно насувающихся бойових машин. На тебе палять буквально звідусіль, і тобі треба проявляти миттєву реакцію, щоб захистити себе і знищити супротивника, перш ніж він знищить тебе!

    Гра Танки: Протриматися 7 днів створена для справжніх азартних гравців, спокійним людям в неї грати протипоказано! З меланхолійним складом темпераменту під час таких гарячих перестрілок просто не вижити! Якщо у тебе зі швидкістю реакції не все добре, гра Танки: Протриматися 7 днів стане твоїм тренажером. Не бути швидким у цій грі означає «стати мертвим».

    Чини опір всім ворожим об'єктам, встигай дивитися по сторонах, нищити ворогів і збирати трофеї на місці кожного знищеного тобою танка! Отримані гроші йдуть на твій персональний рахунок, ти зможеш витратити на апгрейд своєї бойової машини, а ось аптечки потрібні для поповнення життєвих сил.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам