Гра Вінкс Ігри Тести

    Оцінка: 1402 очок, Голосів: 346

    Опис Гри:

    Захоплюєтеся ворожіннями і різними передбаченнями майбутнього? А вашим улюбленим мультфільмом є мультик про маленьких чарівниць Вінкс? Тоді вам обов'язково потрібно зіграти в нашу нову гру "Ігри Тести Вінкс".

    Ця гра - жартівливий любовний гороскоп, який пророкують п'ять знаменитих всьому світу чарівниць. Але, можливо, в цих жартівливих прогнозах є частка правди? Перевірити це дуже легко! Все що потрібно - починайте грати в нашу гру!

    Для створення гороскопу від маленьких чарівниць вам потрібно вписати в спеціальні поля ім'я вашого коханого. А потім натиснути на сердечко, яке розміщене в кутку екрану. Після чого ви отримаєте прогноз про подальший розвиток ваших відносин і відсоток напруження пристрастей між вами.

    Ще, на додачу до прогнозу - невеликі поради що вам потрібно зробити, щоб зміцнити або виправити ваші почуття від однієї з п'яти чарівних дівчат Вінкс.

    Не довіряєте такого роду тестам? Це вже вирішувати вам. Але може варто дізнатися ще одну точку зору, адже це не завадить нікому і ніколи.

    Починайте грати в нашу гру тест прямо зараз і ви самі переконаєтесь, як це завзято і весело дізнаватися свій гороскоп від улюблених героїнь, які крім усього дають вам корисні поради.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам