Гра секретна лабораторія трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра секретна лабораторія трансформерів
    Оцінка: 1948 очок, Голосів: 463

    Опис Гри:

    Наш світ переповнений безліччю техніки і машин та ми навіть не можемо собі уявити, як зміниться життя людства через кілька десятків років. Можливо нами будуть керувати роботи і машини, якими зараз ми управляємо. І ми, як людство повинні захистити себе від такої можливої долі і шукати своїх партнерів серед роботів, як у знаменитому фантастичному фільмі "Трансформери".

    Ми пропонуємо вам перенестися в світ машин, роботів і людей, які ведуть війну з інопланетними трансформерами в нашій грі "Секретна лабораторія".

    Вашим основним завданням в даній грі буде допомогти трансформеру вибратися з лабораторії, в якій він був створений. Ваш трансформер дуже не хоче і боїться експериментів над ним, тому він хоче, у що б то не стало втекти з цього жахливого місця. Вашою місією буде допомогти вашому трансформеру повністю вибратися за межі території секретної лабораторії. Вам доведеться бути дуже акуратними в тому, щоб обходити всіх охоронців, які охороняють об'єкт і щоб вони вас не помітили, інакше, ваша місія буде провалена. А помітити вас охоронці можуть дуже легко тому вам доведеться іноді навіть вдаватися до трансформації в автомат, для конспірації від охорони лабораторії.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам