Гра фрагменти монстра Трансформери

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра фрагменти монстра Трансформери
    Оцінка: 830 очок, Голосів: 211

    Опис Гри:

    Напевно ви вже не один раз були в ролі модного стиліста іміджмейкера, який одягав і підбирав вбрання для віртуальної знаменитості. Пропонуємо вам новий, абсолютно нестандартний варіант гри одягалки - "Фрагменти монстра", яка повинна вас вражати своїми фарбами і графікою. У даній грі вам буде надана можливість самостійно вибрати різні частини для трансформера, для того щоб створити трансформера вашої мрії. Проявіть свою фантазію і реалізуйте всі ваші мрії для того щоб створити ідеального і унікального в своєму роді трансформера.

    Є невеликий нюанс, в цій грі ви не зможете самостійно вибирати форму і колір для вашого створюваного робота. Але зате графіка в грі дійсно на високому рівні і повинна вас приємно здивувати.

    Для того, щоб перенести необхідну частину трансформера, вам доведеться просто клікати на різні частини тіла робота і вони будуть змінюватися по колу. Якщо ви захочете щоб вибір фрагментів був у випадковому порядку, скористайтеся кнопкою, яка буде розміщуватися ліворуч від ігрового поля. У правій частині екрана ігрового поля буде розташована кнопка, яка дозволить вам роздрукувати кінцевий результат вашої роботи і ви можете показати вашим друзям, якого трансформера вам вдалося створити самостійно. Вдалої і захоплюючої гри

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам