Гра Вагітна Барбара: Очікування Малюка

    Ігри » Ігри Вагітні » Гра Вагітна Барбара: Очікування Малюка

    Опис Гри:

    Любиш дітей? Якщо ти без розуму від маленьких і до щему в серці смішних карапузиков, тоді гра Барбара Чекає Малюка повинна тобі дуже сподобається. Барбара – це героїня сьогоднішньої гри. У цієї жінки вже є дитина – найкрасивіша і слухняна в світі донечка. Однак Барбара настільки любить діток, що збирається поповнити сім'ю ще одним членом, і зробить це вона найближчим часом. Гра запускається як раз під час вагітності головної героїні.

    Дружина з чоловіком настільки щасливі, що вони знаходяться на сьомому небі в очікуванні малюка. Твоє завдання не з легких, тому що головним чином полягає в забезпеченні повного відходу Барбари. Чи знаєш ти, наскільки вагітні жінки примхливі? Саме такий поворот подій тебе чекає найближчим часом. Потрібно дивитися, щоб персонаж гри ні в чому не потребував і завжди її бажання були враховані.

    Але і це ще не все. Тому що настане день безпосереднього появи на світ малюка. І тоді тебе чекає зовсім не легкий процес пологів. Зрозуміло, народжувати доведеться Барбарі, а тобі – приймати пологи. Цей момент таїнства, в результаті якого на світ з'явиться хлопчик чи дівчинка, цілком і повністю лягає на твої плечі. Старайся так, щоб все пройшло як можна краще і для дитини, і для породіллі. Тоді Барбара обов'язково в боргу перед тобою не залишиться.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам