Гра Зла пташка на вертольоті обходить пастки

    Ігри » Ігри Вертольоти » Гра Зла пташка на вертольоті обходить пастки

    Опис Гри:

    Ви любите грати на своєму смартфоні або планшеті в Angry Birds? Якщо так, тоді чергова серія нашумілої гри доведеться якраз до речі. Справа в тому, що злі пташки є головними героями цієї розваги. І вас, як прихильнику забави, повинні бути цікаво, яка пригода випадає на їхню частку цього разу. А розробники гри і в цей раз не поскупилися на цікавий сюжет.

    Легенда гри Angry Birds Вертоліт Герой така: вам потрібно врятувати даму серця однією з птахів. Незважаючи на те, що птахи вважаються злими, у них, як і у всіх людей є можливість відчути на собі всю силу любові і закоханості. А це означає, що у більшості злих пташок є подружки. І заради їх порятунку наші улюблені персонажі згодні на багато. Наприклад, сконструювати справжній вертоліт, і полетіти крізь армію ворогів на допомогу дівчині.

    Ворогами в цій грі виступлять зелені свині, персонажі для нас не нові. Сконструйований пташками вертоліт хоч і виглядає міцним, насправді таким не є. Тому намагайтеся зайвий раз не вдарятися бортами об стінку або про інші тверді поверхні, це загрожує поломкою, і, як наслідок, програшів. Якщо вам все зрозуміло, питань немає, отже, ласкаво просимо в гру Angry Birds Вертоліт Герой.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам