Гра Військовий Вертоліт: Стрілялка

    Ігри » Ігри Вертольоти » Гра Військовий Вертоліт: Стрілялка

    Опис Гри:

    Вертольоти на війні вважаються самим безпечним і потрібним видом транспорту. Вся справа в тому, що вертольоти можуть потрапити практично в будь-яку місцевість, їм не страшні пробки, гори або погані дороги. Крім того, вони компактні і верткі, можуть акуратно пролізти в будь ущелині. Так що ті воєначальники, які використовують вертольоти в своїх боях, дуже виграють в підсумку.

    Гра Армійський Вертоліт пропонує вам відчути на собі всі можливості, які надає наявність вертольота на війні. Справа в тому, що в даному онлайн-розвазі вам доведеться виконати неблизький шлях на шляху до виграшу. Для початку дозвольте вас ознайомити з задачею, яка стоїть перед вами. Ваш персонаж – пілот вертольота, і рятувальник по сумісності. Вам потрібно максимально непоміченим пробратися в тил ворога, врятувати людей, які опинились там у пастці, і повернутися на місце.

    Ось таке нелегке пригода пропонує вам освоїти онлайн-гра Армійський Вертоліт. Впораєтеся ви з ним чи ні – залежить виключно від вас. Пам'ятайте, що кількість спроб почати гру заново необмежена, ви можете намагатися скільки завгодно, і якщо не буде виходити, значить, є можливість знову спробувати свої сили. Готові пірнути в небезпечну пригоду? Тоді вперед.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам