Гра Війська Воїнів Оона

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська Воїнів Оона

    Опис Гри:

    Гра Воїни Оона повідає тобі історію однієї країни. Цілком можливо, що раніше тобі навіть не приходило в голову, що десь на карті світу існує така держава, як Оона. Однак така країна є, і ти сьогодні ж зможеш побувати на її території.

    Всі жителі держави завжди жили в повному світі, але це тривало не так довго. Тому що в один день земля розкололася, і з її надр вилізли страшні чудовиська. Монстри відмінно знають свою справу – вони намагаються зробити так, щоб від мирної країни не лишилося й каменя на камені.

    Ти виступаєш в ролі захисника – самого головного і досвідченого борця за справедливість. У країні проживають хлопці, які досі не знали війни. Тому на твої плечі лягає навчання майбутніх солдатів. Створи невеликі загони, а потім з'єднайте їх і отримай на виході військо, яке зможе захистити батьківщину.

    Так як всі бійці різного рівня підготовки, ти все-таки можеш з'єднувати їх воєдино, але лише дотримуючись цього принципу. Так, наприклад, солдати першого рівня можуть перебувати в одному загоні з солдатами цього ж рівня. Те ж саме стосується і воїнів інших рівнів. Коли в результаті таких об'єднань ти отримаєш самий сильний загін, його можна надіслати для зустрічі з ворогом, яка, цілком можливо, стане вирішальною в цій грі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам