Гра Війська Лицарів: Захист Середньовічного Замку

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська Лицарів: Захист Середньовічного Замку

    Опис Гри:

    Історія Війни – гра, яка перенесе тебе в середні століття. Тут є замок, який вже багато днів поспіль знаходиться під атакою ворогів. Всі лицарі побоюються найближчій смерті, яка загрожує їм в обов'язковому порядку, якщо ти не допоможеш їм вибратися з настільки делікатної, м'яко кажучи, ситуації.

    Попрацюй над укріпленнями замку. Для цього у тебе є головний герой, в ролі якого виступаєш ти, і ряд помічників – хлопців, готових на все, лише б скоріше закінчився цей пекло. Головному герою необхідно вибрати найкраще зброю. Також подбай про створення могутнього війська – додай сюди мечников, лучників та інших воїнів. Такий мікс обов'язково принесе тобі небувалу користь.

    База ворога повинна бути зруйнована в будь-якому випадку, інакше тобі і твоїм друзям буде непереливки. Територія, на яку тобі треба посилати свої сили, знаходиться в правому куті ігрового поля. У найбільш критичних ситуаціях застосовуй супер зброю, не соромлячись. Мається на увазі використання палаючих стріл і інших бонусів, які пропонує тобі гра. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам