Гра Знайти Ключ і Перлини для свята

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Ключ і Перлини для свята

    Опис Гри:

    Святкова гра Escape The Lost Holiday, де головна роль відведена ельфу, вже чекає на тебе. Якщо у тебе поганий настрій, тобі однозначно варто погратися у цей гейм. І ти помітиш, як отримаєш заряд бадьорості на цілий день, тому що створиш добру справу.

    Отже, наш персонаж, як ми вже говорили, ель по імені Рейс, справжня маша-растеряша. Вся справа в тому, що скоро свято, і ельф, як, втім, і всі добропорядні ельфи, присвятив купу часу підготовці торжества. Однак сталося непоправне. Безпосередньо перед виходом з дому ельф розуміє, що він втратив кудись і ключі, і перлини, які він придбав спеціально для свята. Що тепер робити? Адже перлин, тобто з порожніми руками, він не може заявитися на торжество. А покинути будинок незачиненим і поготів. Тобі терміново треба йому допомогти!

    Отже, для того, щоб ельф встиг на свято, тобі потрібно як можна швидше відшукати всі предмети, що втратив цей хлопець. Знаходяться вони в межах приміщення, але це не означає, що дана задача не з легких. Втім, ти сам все зрозумієш, як тільки опинишся в оселі у ельфа. Але не вішай ніс, допоможи чарівного суті відсвяткувати цей день і повеселитися на славу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам