Гра Знайти Вихід з механічною риби

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з механічною риби

    Опис Гри:

    Гра Sneak Thief 2: Second Strike дуже незвичайна. По-перше, гра розповідає нам про майбутнє. А по-друге, там відбуваються такі події, що нормальній людині і уявити складно. Хоча, чесно кажучи, цей гейм чимось нагадує історію американського Піноккіо, але про це далі – читай, і ти обов'язково зрозумієш, чому так.

    вся справа в тому, що людина якимось чином опинився у пащі великий роботизованою риби, звідки він швидко перемістився в шлунок. Як і у випадку з Піноккіо, тільки тут немає тата Карло, який допоміг би головному героєві вибратися з такої ситуації. Зате є ти! Ти повинен допомогти нашому герою, інакше йому так і доведеться до кінця своїх днів сидіти в цій проклятій рибині.

    Отже, ти повинен з допомогою підручних предметом відшукати вихід. Скажемо відразу – це реально. А ось як це ти зробиш, вже нюанси. Пам'ятай, що будь-який предмет, який знаходиться у тебе під рукою, може стати в нагоді в самий несподіваний момент, тому підбирай кожну дрібничку на всякий випадок. А якщо ти все-таки не знайдеш застосування певного предмета, значить, його потрібно з'єднати з іншим, щоб щось з цього вийшло. Словом, ти сам у всьому розберешся, коли дійде суть до справи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам