Гра Турбота про Звіряток: Даша Слідопит

    Ігри » Ігри Вихованці » Гра Турбота про Звіряток: Даша Слідопит

    Опис Гри:

    У грі Даша Турбота про Звіряток ти дізнаєшся про нове захоплення Даші Мандрівниці. А саме про те, що наша героїня обожнює всіх тварин. Більш того, дівчина завжди готова простягнути руку допомоги всім нужденним. Сьогодні у Них на прикметі кілька тваринок, за якими необхідно забезпечити належний догляд.

    Так що вибери і ти! Хочеш доглядати за симпатичним котиком? Чи, може, тобі по душі більше доводиться веселий щеня? А як щодо непередбачуваною шиншили? На яку тварину твій вибір б не впав, ти в будь-якому випадку повинен доглядати за вихованцем як годиться на протязі всього дня.

    Що ж входить у коло твоїх обов'язків? Тварину потрібно мити, давати йому їжу, воду і грати з ним. Твоє завдання полягає в тому, щоб тваринка залишилася задоволена твоєю опікою. Втім, це дуже легко визначити, так що ти будеш бачити, якщо щось піде не так, і запросто зможеш виправити помилку. Так, буде нелегко, зате як цікаво! Впевнені, гра тобі сподобається, що ти не зможеш відірватися від комп'ютерного екрану дуже довго! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам