Гра Вогонь і Вода на двох: у Диявола

    Ігри » Ігри Вогонь і Вода на двох від Мульт сімейки » Гра Вогонь і Вода на двох: у Диявола
    Оцінка: 263 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Ця гра являє собою новинку. За рахунок того, що гра нова, вона просто вражає своєю неординарністю і непередбачуваністю. Геймплей трошки не такий, який був представлений в попередніх версіях, проте до всього можна звикнути, хіба не так?

    Вогонь і Вода, вони, як мовиться, і в Африці Вогонь і Вода. Тому сенс гри залишається колишнім. Наші герої в цей раз по-справжньому влипли. Вони опинилися десь біля диявола. Навіть страшно подумати, чим може закінчитися ця пригода. Явно не добром, якщо, звичайно, ти їм не допоможеш. Село, в якій опинилися наші персонажі, лякає погляд з першого погляду. Навколо років, і нічого більше. Так, ці вороги такі підлі, чого вони тільки не вигадають, аби напаскудити добрим героям.

    Наш хлопчик, як відомо, Вогонь, тому він з легкістю пройде крізь всі перешкоди, пов'язані з вогнем. А ще у хлопця є особлива місія – звільнити з ув'язнення свою подругу. Після порятунку хлопці знову возз'єднаються і продовжують свій нелегкий шлях разом. Як не крути, а їм все-таки треба дістатися додому у що б то не стало. На шляху вони побачать кристали, які потрібно збирати. Однак пам'ятай, що для кожного персонажа є особливий кристал. Наприклад, якщо для хлопчика призначені червоні предмети, а для дівчинки білі, то хлопчик не може підбирати білі кристали, а дівчинка – червоні. Все має бути строго за правилами. Кристали їм потрібні для того, щоб перейти з легкістю на наступний левел.

    Ясна річ, що будуть підстерігати небезпеки героїв ледь не на кожному кроці. Третій рівень почнеться з суцільних складнощів, і далі етапи лише ускладнюватимуться й ускладнюватися. Так, третій левел може тебе трохи збити з пантелику. Коли дійдеш сюди, побачиш багато квадратів, між якими розстеляється прірву. Головне, не годити повз квадратика, інакше гру можна закінчити раніше часу, дочиста проваливши місію.

    Нехай перешкоди і перепони тебе не лякають, а навпаки – подкидают азарты і бажання якнайшвидшої перемоги. Ми впевнені, що ти не з лякливих, а меткий і розумний гравець, який пройде гру і допоможе дівчинці з хлопчиком скоріше дістатися додому. Зарядись силою волі, розумом і кмітливістю. Ми впевнені, що у тебе все вийде, тому що по-іншому і бути не може!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам