Гра Вогонь і Вода: в Храмі Жахів

    Ігри » Ігри Вогонь і Вода на двох від Мульт сімейки » Гра Вогонь і Вода: в Храмі Жахів
    Оцінка: 261 очок, Голосів: 76

    Опис Гри:

    Вогонь і Вода – п'ята частина. У тебе є можливість випробувати все на собі, пройти з нашими героями всі перешкоди, відчути їх переживання. Словом, тобі треба допомогти їм, тому що поодинці хлопцям ну ніяк не впоратися.

    Дівчинка – це вода, в той час як хлопчик – це вогонь. Як видно, все розписано в старих добрих традиціях. Цього разу вони опиняються в такому світі, який кишить привидами і привидами людей, які померли давним-давно. Спочатку тебе може навіть налякати такий розклад справ. Однак не думай, що все в реалі, адже гра все-таки залишається грою. Будуть моменти, можеш бути в цьому впевненим, коли іграшка засмокче тебе з головою. Але від цього відчуття будуть тільки крутіше.

    Кожен новий левел – це щось в прямому сенсі слова. Тому що кожен раз тебе буде чекати щось нове і взагалі непередбачувана. Працюючи разом, ви зможете досягти перемоги. Однак будуть моменти, коли вам доведеться працювати поодинці. У будь-якому випадку, буде нереально цікаво. А у всіх тонкощах і нюансах гри ти розберешся вже безпосередньо в ігровому процесі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам