Гра Вогонь і Вода на двох: Божевільна оборона

    Ігри » Ігри Вогонь і Вода на двох від Мульт сімейки » Гра Вогонь і Вода на двох: Божевільна оборона
    Оцінка: 258 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Гра Божевільна оборона призначена для любителів постріляти в першу чергу. Але навіть якщо ти не є прихильником цього жанру, зовсім не означає, що ти не можеш гарно провести час за грою. Загалом, що тут розповідати довго, починай грати, і, якщо тобі сподобається, продовжуй в тому ж дусі.

    Ключовими персонажами виступають всіма улюблені Вогонь і Вода – це хлопець з дівчиною, які є дуже сміливими героями, яким не чужі допитливість і відновлення справедливості. Події розгортаються наступним чином. Хлопці виявилися зовсім в іншому вимірі, в місці, де немає можливостей сонячним променям пробратися на землю. Бо тут холодно, голодно і сиро. А ще тут купа ворогів, найстрашнішими з яких є бджоли. Рятуйся від навали летких супротивників усіма можливими способами. Звичайно ж, краще всього винищувати цих тварюк відразу ж, не давши їм можливості підійти до тебе надто близько.

    Наші герої озброєні. Хлопчик – вогнем, і дівчинка – водою відповідно. Вони викидають полум'я і рідина за напрямом бджіл, щоб убити їх. Треба вбити всіх ворогів, щоб отримати доступ на наступний рівень. Тільки так вони доберуться додому, проходячи левел за левелом і знищуючи всіх ворогів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам