Гра Приручити Дракона: Атака

    Ігри » Ігри Як Приручити Дракона » Гра Приручити Дракона: Атака

    Опис Гри:

    Гра Приручити Дракона Атака Вигнаних гранично захоплююча. Суть гри полягає в наступному. Після запуску гри ти відразу побачиш дракона. Це величезна істота, яка вивергає полум'я з пащі. Але тобі не треба його боятися, тому що саме ця тварина тобі доведеться осідлати. Мало того, осідлавши дракона, потрібно проїхати на ньому відстань, передбачене грою.

    Шлях обіцяє бути неблизьким, принаймні, чим далі ти пролетишь, тим краще для тебе. Але вся дорога порита перешкодами і перешкодами. Чи зможеш ти обійти всі перешкоди? Щоб відповісти на це питання, потрібно спробувати, а далі, як кажуть, виднобудет. Головне, не зупинятися і завжди йти, тобто летіти, вперед і тільки вперед.

    Керувати грою неймовірно просто. Контролювати рухи дракона можна за допомогою всього лише однієї мишки і пробілу. Так, мишка відповідає за політ, а кнопка пробіл – за виверження вогняного дихання. Останнім тобі неодмінно стане в нагоді при зустрічі з перешкодами. На шляху будуть попадатися кільця – намагайся пролітати крізь них, тоді ти зможеш заробити ще більше бонусів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам