Гра Прибирання в кімнаті дівчинки: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Прибирання - грати онлайн безкоштовно! » Гра Прибирання в кімнаті дівчинки: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1243 очок, Голосів: 297

    Опис Гри:

    Дівчатка завжди повинні бути доглянутими і чистими не залежно від того де вони зараз знаходяться. Адже вони майбутні мами, і повинні виховати свою дитину бути охайною і тоді їм менше доведеться прибирати за ним.

    В нашій грі "Прибирання в кімнаті дівчинки" ми пропонуємо вам допомогти героїні прибрати у своїй кімнаті і розкласти розкидані предмети по місцях де вони повинні знаходитися.

    У своїй кімнаті, кожна дівчина повинна вміти прибирати сама без допомоги батьків. Але коли у героїні дуже мало часу на прибирання, а масштаби безладу вражають, ви зобов'язані допомогти своїй подружці прибрати в її кімнаті і ви зможете раніше піти гуляти.

    Допоможіть вашій подрузі розкласти всі речі по місцях. Це можна робити перетягуючи предмети мишкою комп'ютера. Так само, не забудьте викинути сміття в смітник.

    Для того, щоб ваша подруга помітила і витерла мокрі плями на підлозі шваброю, вам необхідно вказати на них мишкою і тоді підлога буде прибрана.

    Якщо вам вдасться прибрати кімнату i вона засяє чистотою раніше, ніж закінчиться час на таймері гри, мама обов'язково відпустить вашу подружку погуляти з вами і ви разом зможете грати в улюблені ігри. Все у ваших руках. Успіху, у вас обов'язково все вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам