Гра Захист Дамби Хом'ячка

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Дамби Хом'ячка

    Опис Гри:

    Ця гра розповість історію працьовитого бобра, який те й робить, що будує греблі, щоб річки і озера не виходили зі своїх басейнів і не затоплювали ліси, поля і людські села. Місія нашого головного героя – бобра, благородна, як ніколи. Однак на кожного героя завжди знаходиться свій антагоніст. Так і в цій грі. Лісовим монстрам зовсім не до душі робота бобра, спрямована на благо. Вони всіляко хочуть зіпсувати його праці і зіпсувати репутацію.

    Але бобер і не думає здаватися. Постав себе на його місце, як би вчинив ти? Напевно б боровся за своє праве діло, чи не так?

    Якщо так, значить, твоя допомога доведеться боброві дуже до речі. Захисти його дамбу від монстрів, які вийшли з лісу. Для цього відбивай атаки злих сутностей за допомогою оборонних веж. Отримуй за кожну успішно відбиту хвилю гроші і вкладай їх в модернізацію вежі, або в купівлю нових споруд.

    Втім, радимо врахувати одне правило, що не все нове – добре. Часом старі вежі можна повернути до колишніх характеристиками, просто приклавши трохи зусиль на їх ремонт.

    Для поліпшеної статистики по закінченню рівня рекомендується утримати стійкість вежі приблизно на 80 відсотків. За такий показник на виході ти можеш отримати три бонусні зірки.

    Гра складається з двадцяти рівнів. Чи стане тобі сил і терпіння вистояти? Спробуй і ти дізнаєшся!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам