Гра Захисти базу Овочів

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захисти базу Овочів

    Опис Гри:

    Гра Насіння – це досить відомий гейм. Іграшка відрізняється своєю незвичайністю. Так, тут вибухнула війна. Однак між ким? Ти не повіриш, між фруктами! І не варто дивитися на таку ситуацію з посмішкою, тому що все набагато серйозніше. І якщо ти не втрутиться у процес, хто знає, який результат слід очікувати.

    Отже, фрукти з овочами зовсім з глузду з'їхали. Ці продукти вже зібрали війська, щоб поринути в бій. Армії спрямовані на атаку твого головного героя – гарбуза, насіння якої вони прагнуть відібрати. Не допусти, щоб овоч був обесчещен. Адже насіння – це єдине, що залишилося в житті гарбуза. Це її радість і втіха. А тут злі фрукти і овочі намагаються відібрати те, що їм по праву не належить і ніколи не належало. Зрештою, у цих вояк є свої насіння, але даний факт їх чомусь не сильно надихає, подавай, бачте, їм більше і більше.

    загалом, щоб довго не зупинятися на цьому моменті, скажемо тільки, що твоє завдання полягає в тому, щоб захистити бідну, нещасну гарбуз, проти якої всі раптом дружно повстали. Роби, не покладаючи рук, щоб справедливість була відновлена!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам