Гра Захист Вежі: Оборона Периметра

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Вежі: Оборона Периметра

    Опис Гри:

    Гра Оборона Периметр досить проста, принаймні, якщо ти вже раніше знайомився з геймами оборонного типу. Отже, ти проживаєш в замку, який, як це часто трапляється, постійно страждає від нападу ворогів. А твоє завдання полягає в тому, щоб провчити противника.

    Варто відзначити, що ворогів зібралося справді дуже багато. Куди не глянь, скрізь недоброзичливці. Ти можеш побудувати грамотну оборонну стратегію, яка допоможе тобі отримати позитивних результат подій. Для того використовуй вежі і фортеці, які надійдуть в твоє розпорядження після запуску гри.

    Зверни увагу, що гейм не розрахований на атаку у відповідь. Тут усі твої зусилля зводяться виключно до захисту власної території. Може, це й на краще, адже тобі не потрібно думати за одне, друге і третє-десяте. Тобі необхідно лише подбати про те, щоб захисна стінка із башт була побудована таким чином, щоб ворог не зміг підступити близько до замку. Побачивши, що всі його старання марні, противник незабаром покине це місце, якщо тільки переконається в його неприступності, звичайно, що вже залежить від тебе.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам