Гра Захист поселення від Зомбі

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист поселення від Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Зомбі Хрестовий Похід відмінно підійде для всіх зомбі-любителів. Якщо ти любиш ігри, де присутні ці страшні створення, ти дуже легко і просто зрозумієш всю суть гейми, а також швидко одержишь перемогу. Ми на це сподіваємося, принаймні.

    Жив та був король, якого звали Руда Борода. Цей цар правив державою дуже багато років поспіль, більш того, його правлінням були задоволені всі до єдиного мешканці. Але на горизонті з'явився страшний чарівник, який задумав зловісний план, і найближчим часом хоче його реалізувати.

    І тут сталося непоправне! Деякі королівські чиновники, завдяки чарівнику, перетворилися на справжнісіньких зомбаков. Більш того, маг налаштував їх таким чином, щоб вони вбили свого ж короля! Благо, не всі піддані піддалися впливу злих чар, і тепер загін сміливців відправився відновлювати в королівстві справедливість.

    Якщо стане зовсім не під силу, ти завжди можеш покликати на допомогу кавалерію. Ці війська навчені знищувати ворогів в два рахунки. Крім відбивання атак, пам'ятай також і про оборону території – зроби так, щоб супротивник не зміг проникнути у замок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам