Гра Захист Замку: Війна Пінгвінів

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Замку: Війна Пінгвінів

    Опис Гри:

    Гра Війна Пінгвінів проходить в Антарктиці, де, власне, ці птахи і проживають. Але ми далеко не все знаємо про їх життя. Так, наприклад, чи відомо тобі, що між кланами пінгвінів вже двісті років як ведеться війна? Ні? Тоді ти напевно не в курсі того, що саме сьогодні вибухне вирішальна битва, яка вирішить долю багатьох.

    В твоє розпорядження надходять декілька обов'язків. По-перше, ти повинен будувати захисні вежі, розміщувати їх на своїй території і намагатися робити все можливе, щоб у тебе з'явився шанс поліпшити їх найоптимальнішим чином. По-друге, ти повинен подбати про тренуванні пингвиньих військ, а потім послати солдатів в атаку.

    насправді, все дуже серйозно. Тому що досі так і невідомо, хто вийде переможцем, а хто програє цей бій. Але ця обставина має тільки нагнітати обстановку, а твій інтерес повинен прокинутися все більше і більше очікують від тебе перспектив. Тим більше що ти повинен намагатися перемогти у що б то не стало – дій саме в цьому напрямку, і у тебе обов'язково все вийде. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам