Гра Захист Бази: Роботів проти Зомбі

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Бази: Роботів проти Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Robots vs Zombies припускає, що ти виступаєш в якості захисника енергії, джерело який знаходиться на твоїй території. Однак зомбі вирішили виправити цю, на їхню думку, несправедливість, і тепер намагаються у що б то не стало звільнити тебе з твоєї посади і вкрасти всі плоди твоєї роботи.

    Ти повинен захистити своє місце, немов зіницю ока захищаєш. Для цього у тебе є всі можливості. Ти повинен будувати вежі. Останні тут представлені в достатній кількості і різноманітності, тому з цим проблем не повинно виникнути. Також у тебе є спеціально навчений вбивати робот, якого ти можеш використовувати, як вважаєш за потрібне. У робота є одна величезна перевага – ти можеш пересувати його по всьому ігровому полю, на відміну від веж, які чітко повинні знаходитися в певному місці.

    Щоб перемогти, стандартними силами тут обійтися не вдасться. Тобі просто необхідно час від часу відволікатися на поліпшення всього, що знаходиться в твоєму розпорядженні, тобто роботів і фортець. Працюючи таким чином, все повинно йти як по маслу. Сподіваємося, що саме так і станеться!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам