Гра Захист Імперії: Війська Ганнібала

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Імперії: Війська Ганнібала

    Опис Гри:

    Гра Hannibal Ante Portas перенесе тебе прямо в Рим. Тільки не в цей Рим, сучасний, а в Римську імперію. Уяви тільки, скільки років ти зможеш обійти за допомогою лише одного натискання мишки. Якщо ти любитель історії, гейм неодмінно приведе тебе в захваті, адже тут все відбувається ніби насправді – якісна графіка принесла свій ефект в іграшку.

    Отже, місія одного з героїв гри полягає в тому, щоб зруйнувати Карфаген, щоб від нього не залишилося жодного камінця, ні єдиного осколочка або порошинки. Тим часом армія під проводом с Ганнібала вже майже зайшла на територію Римської імперії. Зрозуміло, що з цим потрібно щось робити.

    От признайся, тільки чесно, ти міг хоча б мріяти про те, щоб битися з самим Ганнібалом? Ні? Ми чомусь цього не дивуємося, бо машину часу ще нікому не вдалося винайти. Але навіщо нам такі апарати, якщо гра здатна перенести в будь-який час і в будь-яке місце за лічені секунди! А раз вже ти тут опинився, починай діяти. Тобі потрібно відбивати ворожі армії в самому терміновому порядку. Для цього навчити споруджувати катапульти, тим більше що це не так і складно. А якщо виникнути труднощі, ти завжди можеш запитати у гейми підказку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам