Гра Захист військової бази 1942

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист військової бази 1942

    Опис Гри:

    Гра Defense 1942 перенесе тебе... Вгадай, куди? Правильно, прямо ти вирушиш в 1942 рік. Скажи-ка на милість, чи ти можеш це зробити без віртуального світу? Звичайно ж, ні! Тому задумайся про те, які можливості відкривають перед тобою онлайн іграшки!

    А тепер повернемося до суті справи. Дія гри розгортаються в Сінгапурі, в момент, коли Японія напала на цю країну. Ти повинен докласти всі зусилля, щоб не пропустити ворога на територію Сінгапуру. В твоє розпорядження надходить армія. Однак також ти повинен побудувати розумну оборону кордонів з допомогою веж. В принципі, все так само, як і в іграх подібного жанру. Проте тут все-таки все набагато крутіше. Тому що ти відчуваєш себе частиною історії в цьому геймі.

    Звичайно ж, ми бажаємо тобі перемогти. Але результат подій все-таки залежить від тебе самого. Заодно ти зможеш перевірити, наскільки грамотним полководцем є. Як тільки ти побудуєш відмінну стратегію і зможеш подолати всі перешкоди, які перебувають на твоєму шляху, ти станеш кращим з кращих! Та ти й сам це неодмінно відчуєш!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам