Гра Захист останнього квітки

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист останнього квітки

    Опис Гри:

    Ядерний вибух знищив майже все живе, що коли-небудь росло на землі. У природи і людства, якому вдалося втекти разом з значними боєприпасами під землею, залишилася одна надія на відновлення природної флори і фауни – остання квітка на землі. Зрозуміло, що сили, які організували вибух, проти того, що Земля почне процес регенерації, саме тому вони періодично відправляють радіоактивну техніку на нашу планету для проведення так званих профілактичних робіт.

    Але люди, що живуть під землею, не зневірилися до кінця і не втратили надію дати планеті відродитися з попелу, щоб вона стала затишним, комфортним і безпечним будинком для майбутніх поколінь. Здається, люди оголосили війну радіоактивним машин. Хочеш допомогти їм у цій нелегкій справі? Тоді приєднуйся до гри Останній Квітка.

    Завдання надзвичайно просте. Використовуй зброя з наявного арсеналу за призначенням. Розставляй техніку у важливих точках і відбивай атаку ворога. Особливо зверни увагу на перехрестя. Пам'ятай – кожна зброя має свій радіус дії. Але намагайся купувати кілька машин, так як деякі з них часом безсилі від певних машин, посилаються противником.

    щоразу, коли сили ворога будуть знищені, на твій рахунок капнуть окуляри, за які ти зможеш придбати додаткову зброю.

    Збережи останній квітка на планеті, так як він може стати початком нового життя. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам