Гра Майстер Захисту фортеці

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Майстер Захисту фортеці

    Опис Гри:

    Гра Володар фортеці призначена для дітей і дорослих, які обожнюють придумувати різні стратегії і тактики оборони, а також в майбутньому втілювати їх у життя. Тобі належить стати архітектором, від якого залежить збереження фортеці – найважливішою точки, від оборони якої залежить збереження кроющегося за неї міста.

    Два короля не поділили між собою територій, і один з них пішов на другого з війною. Армії озброєних людей намагаються пробити блокаду фортеці, використовуючи різну зброю. В арсеналі твоїх воїнів стрілецької зброї не так багато, тому король обрав стратегію оборони. Весь місто трудився над тим, щоб спорудити дерев'яні і кам'яні барикади, здатні зупинити армію загарбника. Твоє завдання після ретельного вивчення плану місцевості, визначити, звідки будуть йти війська, і вибудувати свої барикади таким чином, щоб блокада виявилася ефективною.

    Воїни короля зможуть тебе підстрахувати і відкрити вогонь тільки в самому крайньому випадку. Постарайся захистити фортецю і зробити проникнення військ ворога неможливим. Від тебе залежить чи вистоїть фортеця і надалі, потраплять вороги в місто, повний не підозрюють про військових діях мирних жителів. Удачі тобі і сил виграти битву.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам