Гра Знайди Відмінності: Дзеркальне Відображення на час

    Ігри » Ігри Знайди відмінності » Гра Знайди Відмінності: Дзеркальне Відображення на час

    Опис Гри:

    Гра Storybook відноситься до логічного жанру. Більше того, тобі треба бути неймовірно уважним, щоб впоратися із завданням. Якщо ти любиш сільську тематику в іграх, тоді цей гейм дуже навіть тобі сподобається.

    Після запуску гри ти побачиш книжку. Як тільки ти перевернеш першу сторінку, перед твої очі відкриються прекрасні сільські пейзажі, такі тихі і умиротворені. Бо ти зможеш дуже навіть непогано розслабитися, адже такий стан релаксу просто необхідно надавати організму час від часу.

    Згідно з правилами гри ти не повинен залишатися на першій сторінці. Адже це книга, що складається з безлічі розділів! Так що починай переглядати видання прямо зараз, щоб вирішити умови задачки. Тобі потрібно уважно подивитися на картинки, зображені на розвороті. А потім потрібно за допомогою мишки пересунути зображення так, щоб вони згодом перебували в дзеркальному відображенні відносно один одного. З кожної переворачиваемой сторінкою ти переходиш на новий рівень, де тобі доведеться працювати з ще більшою кількістю зображень. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам