Гра Знайди Відмінності: Сльози Єдинорога

    Ігри » Ігри Знайди відмінності » Гра Знайди Відмінності: Сльози Єдинорога

    Опис Гри:

    В нашій грі єдиноріг плаче. Чому так сталося, ніхто не знає. Але є версія, що чарівна тварина залишить цю справу відразу ж, як тільки ти знайдеш відмінності на всіх картинках, приготованих спеціально для цього випадку грою. Впораєшся? Тоді вперед в гру Сльози Єдинорога.

    Отже, після запуску гри ви побачите трохи, а чимало цілих п'ятдесят пар зображень. Кожні дві однакові картинки відрізняються в п'яти місцях. Саме тобі належить розгадати загадку всесвіту, щоб дізнатися, які саме фрагменти відрізняють зображення один від одного.

    За кожен правильно виконаний крок ти будеш нагороджений бонусними призами, про що ми тобі з радістю повідомляємо. Але врахуй, що кожен невірний рух принесе тобі зворотню реакцію – твої так складно набрані очки будуть танути, немов сніг навесні. Також звертай увагу на час, який просто невблаганно тікає. Кожна хвилина тут на весь золота. І так, якщо не будеш встигати, завжди можна запитати у гейми підказку. Але сподіваємося, що все-таки ти сам з усім впораєшся без додаткових поблажок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам