Рольова Гра: Ескадрон Монстрів

    Ігри » Рольові Ігри » Рольова Гра: Ескадрон Монстрів

    Опис Гри:

    Гра Покращений Ескадрон Монстрів – це гейм, який повернувся до нас в більш цікавому вигляді. У той же час, іграшка стала більш складною – РПГ значно утяжелился. Так, тут ти побачиш шістдесят ворогів, шість героїв і більше трьохсот предметів, з якими тобі доведеться розібратися – що гарне, а що погане. А ще – заклинання, обладунки, команди, атаки і багато чого іншого.

    Одразу ж після запуску гри ти побачиш велику карту – це і буде твоїм головним путівником. Щоб переміститися в інше місце, потрібно натиснути на кнопку, на якій написано Мув (Move). Таким чином, ти опинишся в лігві ворога, де тебе чекають кровопролитні бої. Щоб почати відбивати атаку противника, натискай на Файт (Fight) і знищуй ворогів.

    Ця гра просто неймовірна в плані розмаїття можливостей. Ти будеш перебувати в повному напрузі, починаючи з перших секунд і закінчуючи остаточною перемогою. Яскрава графіка, незабутні моменти і цікаві герої – запасайся часом, щоб пройти іграшку від А до Я, тому що ти не зможеш відлучитися від дії, що розгортається на екрані, адже воно заполонить тебе відразу ж і не відпустить до моменту виграшу. Будь сміливим, відважним і винахідливим, щоб у твоїх ворогів не залишилося ні єдиного шансу. Нехай удача завжди буде на твоєму боці, а противники тремтять при твоїй появі! Але пам'ятай, що багато чого все-таки залежить від тебе, так що волю в кулак, збирай всі сили, і вперед, назустріч пригодам!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам