Гра на розвиток швидкості друку англійською: Підкорюй Вершини

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Гра на розвиток швидкості друку англійською: Підкорюй Вершини

    Опис Гри:

    Гра Підкорюй Вершини дозволить тебе побачити такі далекі дали, що й уві сні не присниться. Твоє головне завдання полягає в тому, щоб піднятися на найвищі піки, які тільки будуть запропоновані тобі в рамках гейми. Однак іграшка відноситься до ряду розвиваючих, тому для підкорення вершин тобі доведеться докласти інтелектуальних зусиль.

    Запам'ятай, що ти зможеш піднятися тільки в тому випадку, якщо будеш правильно друкувати слова. Причому ключову роль тут відіграє швидкість – чим швидше ти виконуєш завдання, тим швидше ти завоюєш вершину.

    Треба зазначити, що робиш ти це не один. Паралельно з тобою ще один хлопчик вирішив зробити те саме. І, треба зізнатися, у нього це виходить чи не найкращим чином, адже друкує він досить швидко. Тобі потрібно зробити все можливе, щоб перемогти конкурента. Для цього скористайся бонусами, які допоможуть тобі в процесі отримання бажаного. А ще невеликий секрет – швидкість швидкістю, але і про помилки забувати не варто, робити які суворо забороняється. Чим менше помилок, тим коротший шлях до виграшу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам