Гра Губка Боб і Патрік: Збір подарунків

    Ігри » Спанч Боб ігри на двох від Мульт сімейки » Гра Губка Боб і Патрік: Збір подарунків
    Оцінка: 266 очок, Голосів: 76

    Опис Гри:

    У нашому віртуальному світі Новий рік ось-ось настати. Дія розгортається в підводному світі, де фігурує Спанч Боб, а також його найкращий друг, якого звуть Патрік. Але от біда! Незважаючи на те, що свято ледь не на носі, подарунків-то немає. Точніше, вони були, але потім стався ураган, і всі презенти розлетілися що куди. Допоможи героям зібрати подарунки!

    Отже, наші персонажі вирішують в що б те не стало виконати впала на їхні плечі місію. Для цього вони ні секунди не думали, а почали збирати презенти відразу ж, як тільки побачили хаос. Тому що вони розуміють, що крім них цією справою ніхто більше не займеться. Так, усі тільки й чекають подарунків від Діда Мороза, при цьому навіть пальцем не ворухнувши, щоб зробити щось корисне.

    Для того, щоб збір презентів б якомога якісніше, хлопці озброїлися реактивними рюкзаками. Коли гра починається, ти одразу ж побачиш ялинку, нехай це святкове дерево і буде твоїм орієнтиром. Тобі потрібно збирати красиві коробки і підносити їх під ялинку. Але пам'ятай, що кожен елемент повинен бути добре прикріплений – переконайся в цьому, інакше, якщо знову трапиться ураган, презенти знову будуть розкидані по всьому дну морському. Удачі тобі! Доведи справу до кінця і ні в якому разі не кидай почате!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам