Гра брати зомбі

    Оцінка: 238 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Розповімо-но ми тобі казку про двох бравих красенях-братів. Жили собі хлопці так не тужили, зла не відали, що творили добро. Але одного разу сталося щось дивне. Старий чарівник нагнав злі чари на мальцов, в результаті чого вони придбали дивні круглі форми. Тепер наші персонажі все-те і вміють, що стрибати так котитися, немов м'ячики.

    На щастя, чари можна мінімізувати, то є чари можна зняти. Але для цього нашим героям потрібно пройти крізь вогонь, воду і мідні труби. І ще дуже багато перешкод чекає їх на настільки далекому шляху. Для початку братам треба усвідомити, що перемогти магію вони зможуть тільки в тому випадку, якщо будуть працювати спільно. Їм потрібно доповзти до дверей, відкривши яку хлопці побачать, що на поляні ростуть гриби. Гриби треба зібрати. Тільки зробити це просто так не вийде. Для цього потрібно обходити багато перешкод. Так, зсунувши ящик, вдасться підібрати гриб.

    Вирушай у казку разом з нашими безстрашними героями! Переможи всіх ворогів, збери всі гриби і бігом додому, поки зомбі не з'їли персонажів. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам