Гра Мафія: Стрільба по Вулицях Міста

    Ігри » Гри Мафія » Гра Мафія: Стрільба по Вулицях Міста

    Опис Гри:

    Гра Зроблена в Мафії дуже крута. Як тільки ти натиснеш кнопку старту, гейм блискавично перенесе тебе в одна тисяча дев'ятсот тридцять другий рік – час, коли мафіозні угруповання жили, ніби в раю. В їх підпорядкуванні було безліч підрозділів, а їх багатства не знали рахунку.

    Після запуску іграшки ти познайомишся з ватажком місцевої банди – босом по імені Марконі. Цей хлопець вирішив найняти тебе на роботу – аж надто ти йому по душі припав. Але робота це, ти сам розумієш, аж ніяк не сумлінна. Однак адже ти знав, на що йшов? Як мінімум, ти мусив здогадуватися про майбутніх завданнях, так що пізно йти назад. З цього момент – тільки вперед. І тільки.

    Отже, перше твоє завдання полягає в тому, щоб зміцнити авторитет начальника. Для цього потрібно розібратися з іншими мафіозі, які правлять бал у цьому місті. Потрібно гарненько налякати цих хлопців. Зробити це можна за допомогою рушниці – почни стрілянину прямо зараз на міських вулицях!

    Але для початку сідай за кермо автомобіля. Перевір, чи всі зброя є зараз у твоєму арсеналі. Тут має бути стрілецька зброя, гранати, кулемети – як бачиш, з такими можливостями противнику буде непереливки. Наведи страх на ворогів, покажи, що ти – самий крутий хлопець в місті!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам