Гра Мафія: у Бігах

    Ігри » Гри Мафія » Гра Мафія: у Бігах

    Опис Гри:

    Вмієш швидко бігати? Тоді ласкаво просимо в гру Мафія в Бігах, де ти зустріли з деякими бандитськими угрупованнями для вирішення тих чи інших питань. Але відразу ж тебе на сутичку ніхто не пустить, тому що спочатку необхідно пройти курси водіння.

    Отже, сідай за кермо автомобіля і покажи, як ти вмієш рисачити по дорогах. Як тільки з цим етапом буде покінчено, тебе чекають інші випробування. Так, наприклад, доведеться показати себе у всій красі в процесі знищення ватажків мафіозних угруповань.

    Суть гри полягає в наступному. Як тільки ти пройдеш учнівський курс, начальство покладе на твої плечі першу місію. Так от, і перше, і всі наступні завдання мають на увазі, що на самому початку тобі покажуть фото потенційної жертви. У ролі останнього виступає той чи інший ватажок місцевої банди. Тобі потрібно гарненько запам'ятати риси особи людини на знімку і відправитися на його пошуки. Коли знайдеш – вбивай одразу ж, не роздумуючи. Щоб тобі було легше орієнтуватися, стеж за стрілочками, які з'являться на дорозі і які обов'язково приведуть тебе до мети. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам