Гра Аніме на двох: Небезпечний бій

    Ігри » Ігри Аніме » Гра Аніме на двох: Небезпечний бій
    Оцінка: 357 очок, Голосів: 96

    Опис Гри:

    Тепер Аніме-бійці - ти і твої друзі. Це Вам не гра проти передбачуваного і нудного комп'ютера. Нарешті можна позмагатися в бойовій майстерності зі своїми друзями в багатокористувальницькому режимі (правда є і однокористувацький). Новий рівень азарту, складності, інтриги. Звичайно ж, мова не йде про повноцінну сутичку між суперниками, так як управляти аніме-бійцями доводиться з допомогою однієї клавіатури, і в такому випадку і до реальної сутички не далеко! Обидва гравці борються проти одного суперника - комп'ютера. Змагатися з друзями можна в майстерності, точності та ефективності боротьби з величезними монстрами. Переможцем стане той, хто завдасть більше ударів і вразить велетня.

    Один гравець управляє аніме-воїном переміщаючи його з допомогою керуючих клавіш стрілок на правій частині клавіатури, а інший - з допомогою клавіш ASDW на лівій частині клавіатури.

    Також, є можливість використання всіляких комбінацій і супер-ударів, про які можна дізнатися в підказках перед початком гри. Враховуючи розміри і потужність суперників використовуйте всі фінти щоб завдати якомога більше ударів. Монстр повинен бути переможений від вашого удару! Удачі! У вас все обов'язково вийде в нашій грі "Аніме на двох: Небезпечний бій".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам