Гра Аніме: Бої мультяшок - грати онлайн безкоштовно!

    Ігри » Ігри Аніме » Гра Аніме: Бої мультяшок - грати онлайн безкоштовно!
    Оцінка: 815 очок, Голосів: 225

    Опис Гри:

    Якщо вас дуже захоплюють ігри драки, то ви потрапили за адресою. Адже сьогодні ми пропонуємо вам зіграти в дуже захоплюючу і барвисту гру "Аніме: Бої мультяшок", в якій ви можете прийняти участь у цьому кривавому побоїщі мультяшок.

    Питання, хто крутіший: Жан Клод Ван Дам, Арнольд Шварценеггер чи Сильвестр Сталлоне збурювало не одне покоління. А тепер ось дійшла черга і до нових героїв. У грі "Аніме: Бої мультяшок" можна перевірити на практиці хто сильніший: Мега Мен або Натуро. З допомогою фішок з віконця гравця вибираємо учасників аніме-батлу: перетягуємо фішки на зображення персонажів. Вибираємо декорації. До речі, в залежності від обраних декорацій, вони можуть бути використані для перемоги улюбленого Аніме-героя. Також, є можливість вибрати рівень бойової майстерності суперників. Вибравши суперників, рівень складності, обстановку, можна починати гру! Мультяшні гладіатори управляються за допомогою кнопок: A - назад, D-вперед, W-стрибок, S-атака.

    Ми впевнені, що ви покажите справжній клас у бійках, які будуть проводитися в нашій динамічній грі "Аніме: Бої мультяшок" і ви обов'язково отримаєте вашу перемогу і надовго провчите всіх інших мультяшок і покажете хто ж насправді найкрутіший мультиплікаційний герой.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам