Гра Аркади: Мишки проти молотка

    Ігри » Ігри Аркади на двох від Мульт сімейки » Гра Аркади: Мишки проти молотка
    Оцінка: 221 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    В цьому будинку ніколи не було гризунів. Але є таке негласне правило – ніколи не говорити «ніколи». Бо мишки тут виникли зовсім раптово. Більш того, мишок стільки наплодилося, що і уявити страшно. Як виявилося, гризуни знайшли дірку, крізь яку вони і потрапляють у приміщення.

    Господиня будинку помітила все це, однак самостійно не може прийняти необхідні заходи для захисту будинку. Тому вона наймає професіоналів в цій справі – тебе і твого друга, тому що гра розрахована на двох чоловік, як не крути. Отже, для початку потрібно встановити мишоловку. А далі справа за малим – як тільки мишка потрапляє в пастку, її відразу ж треба стукнути молотком. Не гуманний метод, однак діє на всі сто відсотків, повір.

    Після запуску гри ти опинишся безпосередньо біля діри, яка являє собою прохід для гризунів. У тебе в руках виявиться молоток, і ти повинен відразу ж почати діяти. Тільки будь дуже уважним, тому що з нори не завжди будуть з'являтися мишки. Час від часу вони будуть чергуватися з зайчиками – ось їх-то ображати не треба, це чревате наслідками у вигляді минусования зароблених очок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам