Гра Барбоскіни: Різноколірний пазл

    Ігри » Ігри Барбоскіни - грати онлайн безкоштовно! » Гра Барбоскіни: Різноколірний пазл
    Оцінка: 754 очок, Голосів: 185

    Опис Гри:

    Наймолодше покоління дуже веселої і незвичайної сімейки Барбоскіних, знову задумали якусь неприємність для своїх бідних батьків. З цими невгамовними і непосидючими на місці собачками доводитися бути на сторожі. Адже не відомо що їм прийде в голову в наступну хвилину і куди занесе їх непосидючий собачий характер.

    Ви хочете дізнатися, що вони замишляють на цей раз? Тоді вам необхідно прямо зараз почати нашу захоплюючу і дуже класну гру "Барбоскіни: Різноколірний пазл" в якій вам потрібно буде зібрати картинку і вже тоді ви точно зможете дізнатися чим же надумали зайнятися ваші улюблені герої!

    Наша картинка дуже проста, вона розкидана на тридцять дві деталі, які вам потрібно зібрати в один красивий малюнок. З таким захоплюючим пазла ви напевно дуже швидко і з легкістю впораєтеся. Потрібні для складання малюнка деталі довільно розсипані в самому низу вашого ігрового поля. Наведіть на них курсором мишки і виберіть необхідну і відповідну частинку мозаїки, а потім перетягніть її мишкою на необхідне для неї місце.

    Але вам потрібно бути досить уважним, і дуже ретельно вибирати необхідні деталі. І коли ви все зробите правильно, у вас вийти дуже красива картинка на якій ви таки дізнаєтеся що ж задумали ваші улюблені герої з сімейства Барбоскіних.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам