Гра Управління лікарнею 2: Реєстратура!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Управління лікарнею 2: Реєстратура!
    Оцінка: 2530 очок, Голосів: 565

    Опис Гри:

    Кожен театр починається з вішалки, а кожна лікарня починається з реєстратури. І наша гра "Управління лікарнею 2: Реєстратура" надасть вам можливість спробувати встати за стійку лікарняному реєстратури, як у цій лікарні.

    Кожен пацієнт прийшовши в лікарню, відразу ж відправляється до реєстратури і працівники реєстратури повинні знайти індивідуальний підхід до кожного відвідувача. Кожного пацієнта потрібно розпитати і з'ясувати що йому потрібно, що його турбує, а потім вже надіслати до відповідного лікаря. Все, це і буде вашим завданням яке дуже просте і зрозуміле для виконання.

    В грі, вам спочатку потрібно буде проводити пацієнта до стійки реєстратури, перетягнувши людини туди мишкою, а потім, після з'ясування всієї необхідної інформації, так само перетягти пацієнта до того лікаря, про якого він сам попросить вас.

    На першому поверсі лікарні розташовується поліклініка, а на другому - палати стаціонару та мрт. На даху будівлі є справжній вертолітний майданчик, але навряд пацієнтам, які будуть приходити до реєстратури він буде потрібний. Ви як людина, що працює в реєстратурі, повинні бути в курсі всіх розміщених у вашій лікарні об'єктів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам