Гра Божевільна лікарня: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Божевільна лікарня: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1769 очок, Голосів: 405

    Опис Гри:

    Наша гра "Божевільна лікарня" - це не розповідь про психіатричну клініку, а всього лише розповідь про лікарню, в якій відбувається просто шалений вир подій.

    Багато пацієнтів приходять саме в нашу віртуальну лікарню. Хтось із них чхає, у когось дуже болять зуби, а хтось і сам не знає, що ж з його організмом не так.

    Звичайно ж кожен пацієнт вимагає, щоб з ним поговорив лікар і вислухав всі симптоми, які турбують його здоров'я. І кожного треба вислухати, обстежити, проаналізувати, зробити висновки і призначити правильне лікування. Можна з розуму зійти щоб встигнути все це зробити. А це точний аналог звичайної рядової лікарні, яка є в кожному районі міста.

    Вам необхідно вислухати всіх пацієнтів, провести їх обстеження, почути побажання, які з'являються в хмарках над їх головами. А потім, за допомогою мишки, перетягніть пацієнтів туди, куди їм потрібно потрапити для проведення різних профілактичних і лікувальних процедур.

    Обов'язково полікуйте всіх і кожного хворого і постарайтеся нікого не образити і почути. Потрібно всі побажання пацієнтів задовольнити і вилікувати їх від болячок.

    Ми впевнені, що ви будете відмінним віртуальним лікарем, і у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам