Гра Лікарня: Окуліст!

    Оцінка: 1746 очок, Голосів: 409

    Опис Гри:

    Без зору - ми, людство, не можемо обійтися. Адже важко в сучасному світі жити, не бачачи, що оточує нас. Стільки багато небезпек, і без зору не можливо їх обійти.

    Крім того, наше зір дуже сильно знижується із-за безперервного перегляду телевізору.

    У нашій грі "Лікарня: Окуліст" вам належить допомогти офтальмологу провести прийом та огляд пацієнтів - дітей.

    Діти мають потребу в регулярному огляді у окуліста, щоб вчасно виявити можливі проблеми, які можуть бути вже на ранній стадії, коли з ними ще можна легко боротися. І кожен професійний лікар-окуліст повинен вміти проводити такий професійний огляд. Завдання дуже відповідальне і важливе, адже якщо ви не побачите проблему на ранніх стадіях, то надалі вона почне прогресувати і може призвести до дуже жахливих і непередбачених наслідків.

    Вам необхідно буде вибрати в нашій грі собі пацієнта і почати його оглядати за списком. Вам потрібно провести всі необхідні дослідження, які зазвичай роблять офтальмологи при плановому огляді і винести вердикт про здоров'я очей ваших маленьких пацієнтів. Але пам'ятайте, що на вас покладені дуже відповідальні завдання і від того, наскільки серйозно ви поставитеся до виконання, в подальшому буде залежить здоров'я ваших пацієнтів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам