Гра Лікарня: Операція на оці!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Операція на оці!
    Оцінка: 2093 очок, Голосів: 482

    Опис Гри:

    Очі людини - це його все. Адже через них він дивиться на навколишній світ і відчуває себе повноцінною людиною. Але часто буває так, що зір дуже сильно падає і без професійного втручання чоловік може втратити такий цінний дар природи, як зір.

    В нашій наступній медичній грі "Лікарня: Операція на оці" у вас є можливість відчути себе справжнім окулістом-офтальмологом і провести операцію з видалення катаракти у вашого клієнта. Така операція відбувається дуже часто у всіх лікарнях і нічого страшного за собою не несе.

    Робота офтальмолога не дуже сильно схожа на те, що нам про неї відомо. Всім відомі таблички з літерками і окуляри зі змінними лінзами - це лише маленька частина того, що роблять сучасні офтальмологи. Адже сучасна медицина вже пропонує для лікування хворих очей не лише очні краплі і різні примочки, але і справжні операції на очах.

    Сьогодні вашою пацієнткою буде Мері Вільсон, яка не дивлячись на свій дуже юний вік, вже має досить велику проблему. У неї розвинена форма катаракти. Це захворювання дуже сильно знижує якість її зору і може призвести до повної сліпоти!

    Але на щастя, сьогодні цю проблему будуть вирішувати умілі лікарі, які вміють легко видаляти катаракту.

    Для проведення операції, вам необхідно слідувати вказівкам асистента, і ви повернете маленькій леді її зір.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам