Гра Лікарня: Операція на коліні!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня: Операція на коліні!
    Оцінка: 3425 очок, Голосів: 772

    Опис Гри:

    Коліно людини - дуже важлива частина його тіла. Адже коли коліно пошкодити, людина може на все життя залишитися кульгавим і навіть позбудеться можливості ходити.

    Пропонуємо вам взяти участь в операції на коліні відвідавши нашу нову онлайн гру "Лікарня: Операція на коліні". В даній грі ви можете приміряти на себе роль справжнього хірурга і зробити справжню віртуальну операцію.

    На жаль коліно - далеко не дуже міцна частина нашого тіла, і часто приймає на себе основні удари при падінні. Адже, падаючи ми зазвичай рефлекторно згинаємо ноги, і всією своєю масою наляягаємо на ці нещасні суглоби. Із-за такої фізіологічної проблеми ми отримуємо дуже багато травм на колінах. Це можуть бути такі травми, як: тріщини, зміщення і навіть переломи колінної чашки, що загрожують серйозними наслідками.

    Сьогоднішній ваш пацієнт потребує термінового хірургічного втручання. Він дуже любить кататися на скейті, і від недавнього падіння він пошкодив собі коліно і не може самостійно встати. Вам терміново потрібно відправити його на рентген, щоб ви змогли встановити рід отриманої травми і прийняти рішення про необхідність термінової операції.

    Робити все потрібно оперативно, адже пацієнтові дуже боляче і він вже не може більше терпіти цей біль.

    Якщо ви все зробите правильно, ваш пацієнт буде здоровий і зможе далі займатися улюбленою катанням на скейтборді.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам