Гра Лікарня уколи: Симпатична медсестричка!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня уколи: Симпатична медсестричка!
    Оцінка: 1428 очок, Голосів: 350

    Опис Гри:

    Лікарня без уколів, що балерина без пачки! Начебто як і все так, але все ж щось не те. А хто зазвичай робить ці ненависні з дитинства уколи? звичайно ж медсестричка. І якщо вона ще й симпатична, то уколи можна витерпіти тільки щоб вона ще раз прийшла до вас і зробила укол. Адже від руки такої прекрасної медичної працівниці навіть хворобливі уколи терпіти зовсім не боляче.

    У нашій грі ви працюєте в парі з цією симпатичною колегою. Та ви ж добре знаєте цю чарівну манеру людей у білих халатах: перед тим, як увіткнути шприц в цікаве місце, потрібно легенько шльопнути по цьому передбачуваного місця уколу своєю долонею. А робиться цей процес для того, щоб розслабити м'яз і полегшити можливий біль. Звідси, ваша напарниця повинна бити свого пацієнта, а ви будете колоти йому потрібні ліки.

    Не забувайте дуже важливий момент. Для того щоб вам було що колоти пацієнту, стежте за тим, щоб у шприці були жовті ліки, які необхідно набирати з пляшки, клікаючи по пляшці шприцом.

    І звичайно ж постарайтеся поменше промахуватися, адже якщо вколоти пацієнта не туди куди потрібно, пацієнту буде дуже і дуже боляче! Пожалійте бідолашного. Цільтеся тільки в правильне призначене для уколу місце.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам